In het nieuws

West Presenteert 'MIJN DEN BOSCH'

Beste vrienden,

West Presenteert 'MIJN DEN BOSCH'. De doorgeefwinkel West is geportretteerd als onderdeel van de Bossche documentaire 'Maak je Stad'. Voor meer informatie en de trailer, ga naar www.maakjestad.nu De lancering de vorige keer tijdens ons tweejarig jubileum is helaas mislukt maar daarom gaan we nu voor de revanche! Op dinsdag avond 17 mei aanstaande gaan we hem kijken op groot scherm in de BBS De Kruiskamp. Jij bent voor deze avond van harte uitgenodigd!

Is het artikel niet meteen zichtbaar? Download dan hier het bestand.

Wijkkrant 2015

Wij hebben ook in de Wijkkrant, editie 2015 gestaan.
Bekijk het hieronder:

Is het artikel niet meteen zichtbaar? Download dan hier het bestand.

Maak je stad

De documentaire Maak je Stad wordt feestelijk gelanceerd op zondagmiddag 10 april op alle locaties die in de documentaire voorkomen. De initiatiefnemers organiseren daar voor hun achterban een feestje met leuke activiteiten, bubbels en de onthulling van de film. Geïnteresseerden zijn welkom vanaf 13:00 uur op een locatie naar keuze. Om 13:30 verbinden we met webcams alle locaties via google hangouts en kunnen we naar elkaar zwaaien en een toost uitbrengen op de energie in de stad. Wethouder Eric Logister zal een openingswoord houden. Dan starten we allemaal tegelijk de documentaire. Na afloop kan er nagepraat worden en kun je de fiets pakken om de andere initiatieven ook te bezoeken en persoonlijk met de verschilmakers en hun verhaal kennis te maken.
.

Dag Den Bosch, 20 januari 2015

Bijna een jaar geleden startte Geerte van Hoek met de doorgeefwinkel in West. "Het is meer dan een winkel", zegt ze. "Het is een ontmoetingsplek in de wijk. Sommige mensen komen iedere week even voor de gezelligheid een bakkie doen."
Lees hier het volledige artikel.

Facebook

Bezoek ook eens ons Facebookpagina. Klik hier om naar onze Facebookpagina te gaan.

Brabant Wonen, oktober 2014

Wij hebben ook in het thuisblad van Brabant wonen gestaan, in de editie van oktober 2014.
Bekijk het artikel hieronder:

Is het artikel niet meteen zichtbaar? Download dan hier het bestand.

1 - 2